Babysalmesang

OBS: Da vi oplever overvældende tilgang til babysalmesang, har vi desværre lukket ventelisten til forårssæsonen for nu. Hold jer opdateret her på siden, samt i kirkebladet vedr. nye pladser.

Babysalmesang i Skørping Nykirke

Tirsdage kl. 9.30 og 11.15

Babysalmesang er målrettet babyer mellem 0-12 måneder gamle og deres voksne.

Vi synger salmer og børnesange, laver rim og remser, bevæger og masserer baby, undersøger lys, lyd og sæbebobler i kirkerummet – alt sammen for at stimulere babys sanser.

Det foregår i Nykirkens smukke rum i en afslappet atmosfære og der kræves ingen særlige musikalske forudsætninger for at være med. Du skal bare have lyst til at synge, vugge, nynne og hygge med dit barn i fællesskab med andre.

Medbring blot eget tæppe, som baby kan ligge på i kirken.

Kl. 10.15-11.15 - mellem de to hold babysalmesang, er der fælles formiddagskaffe i Sognegården. Her er der plads til snak, pusling og skemad.

Der er løbende optag på holdene, som hver har plads til ca. 10 babyer. Vi følger skolens feriekalender, men holder i udgangspunktet ferie hele december.

Tilmelding sker til kirke-kulturmedarbejder Lea Ryltoft på mail: kirkekultur@skoerping-fraer.dk med oplysninger om barnets navn og alder, samt den voksnes navn og mobilnummer. Herefter modtages bekræftelse på, om der er plads på holdet.

   Næste babysalmesang