Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang Hold 1

Dato
Tirsdag d. 10. oktober 2023, Kl. 09:30 til kl. 10:15
Sted
Skørping Nykirke, Nykirkevej 6, 9520 Skørping
Medvirkende
Kirke-kulturmedarbejder Lea Ryltoft
Pris
Gratis

Babysalmesang i Skørping Nykirke tirsdage kl. 09.30 og 11.15

Babysalmesang er målrettet babyer mellem 0-12 måneder gamle og deres voksne.

Vi synger salmer og børnesange, laver rim og remser, bevæger og masserer baby, undersøger lys, lyd og sæbebobler i kirkerummet – alt sammen for at stimulere babys sanser.

Det foregår i Nykirkens smukke rum i en afslappet atmosfære og der kræves ingen særlige musikalske forudsætninger for at være med. Du skal bare have lyst til at synge, vugge, nynne og hygge med dit barn i fællesskab med andre.

Medbring blot eget tæppe, som baby kan ligge på i kirken. Efter babysalmesang går vi i Sognegården til kaffe og brød. Her er der plads til snak, pusling og skemad.

Der er løbende optag på holdene, som hver har plads til ca. 10 babyer. Vi følger skolens feriekalender, men holder i udgangspunktet ferie hele december.

Tilmelding sker til kirke-kulturmedarbejder Lea Ryltoft på mail: kirkekultur@skoerping-fraer.dk med oplysninger om barnets navn og alder, samt den voksnes navn og mobilnummer. Har du præference ifht. tidspunkt, kan du skrive det her. Herefter modtages bekræftelse på, om der er plads på holdet.