Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til Lea, vores nye Kirke-og kulturmedarbejder

Velkommen til Lea, vores nye Kirke-og kulturmedarbejder
Udgivet af Lise Mejlholm, tir d. 4. apr 2023, kl. 15:03
Nyheder

Jeg hedder Lea Ryltoft og er pr. 1. april ansat, som kirke-kulturmedarbejder i Skørping og Fræer kirker, med primært fokus på børn- og ungetjeneste. Således bliver mine opgaver babysalmesang, undervisnings af minikonfirmander, samarbejde omkring familiegudstjenester og sæson-arrangementer i kirken mv. Jeg har desuden allerede hovedet fuld af gode idéer til fremtidige tiltag for målgruppen.

 

I kommer til at møde mig, som et fast ansigt i sognegården, men jeg kommer også til at repræsentere kirken omkring i området, hvor jeg glæder mig til at pleje forholdet til bl.a. skole, institutioner og fritidsklubber.

 

Jeg har boet i Rebild by med min mand og vores to børn siden 2018 og vi elsker området. Skørping har meget at byde på for en børnefamilie og kirkens tilbud er en del af det. I min egen opvækst fyldte kirkens fællesskaber meget og jeg har herfra også erfaring med at lede kor, søndagsskole og lejrskoler for børn.

 

Jeg har en faglig baggrund, som bl.a. musikterapeut og har arbejdet med både børn og voksne. Jeg glæder mig til at bruge min musikalske baggrund og mine evner til at samle forskellige mennesker omkring en fælles aktivitet, når vi skal skabe fællesskab for børn, unge og deres familier i kirken.

 

I skrivende stund, ser jeg endnu frem til at starte i min nye stilling og jeg glæder mig til at møde jer og jeres børn.